Nieuws

6 juni a.s. strijden 4 teams weer om de titel ” Kampioen van Groningen”!
Geen halve en hele finale, maar een vernieuwde manier om kampioen van Groningen te worden. Deelnemende teams;
Ulteam (huidige winnaar), Kameleon (organisator), Rambi en de Kleurenbak.
Vamaf 20.30 barst in het Prinsentheater de strijd los. Wees erbij!

Open Vuur kan vlammen!
Na een voorzichtige Try Out stond de Premiere op 10 mei jl. als een huis. De zaal was gevuld met afgevaardigden van verschillende bedrjven en een handje vol fans. Ook niet te vergeten de 2 brandweermannen uit bedum waren van de partij (zie de Teaser). Reacties als “Wat herkenbaar…!!”,  ” Prachtige liedjes” en ” Leuke typetjes”  werden dan ook door het publiek geuit. Open Vuur speelt op aanwijzingen van een publiek een voorstelling binnen (en buiten) een kantoor. Wat er aan de hand is en hoe de ontwikkeling van het verhaal ‘en de personages verloopt is vooraf voor niemand duidelijk. Het spel wordt afgewisseld met een uitstapje of een prachtig lied. De voorstelling is bedoeld voor bedrijven die een lachspiegel kan gebruiken! Neem voor meer informatie vooral contact op. Zie ook: www.openvuur.com.

Door mee te hebben gedaan aan een actie in het kader van Wereldwaterdag (RWS) heeft Open Vuur een zaal gewonnen. In september lossen we de prijs in, door een voorstelling te verzorgen in niets minder dan het Kruithuis!

Ulteam kampioen van Groningen
Tijdens het jaarlijkse Prinsentoernooi is Ulteam met de beker en titel “Kampioen van Groningen” naar huis gegaan.img_1037.JPG
In de halve finale nam Rambi het op tegen de Kleurenbak. Ulteam stond tegenover nieuwkomers ‘t Spoor Bijster. Rambi en Ulteam wisten zich te plaatsen voor de finale. Ondanks de knallende muzikale slotscene van Rambi behaalde Ulteam de meeste punten.
Het spel van Ulteam was stabiel en van hoge kwaliteit. Primo-Impro feliciteert de winnaars!

OOG RADIO EN ORANJEVERENIGING PRESENTEREN iCOMEDY

De stadszender van Groningen, OOG Radio, en de Oranjevereniging organiseren dit jaar voor het eerst iComedy. De nieuwe reeks is een wedstrijd voor jong stand-up-comedytalent. De voorrondes vinden wekelijks live plaats op zaterdagmiddag. Publiek mag de kandidaten beoordelen. De drie kandidaten met het hoogste cijfer staan op Koninginnedag op het hoofdpodium in de finale. De winnaar ontvangt de iComedy-award en € 500.

De voorrondes worden iedere zaterdagmiddag uitgezonden vanuit de Openbare Bibliotheek in het programma OOG Forum. Iedere kandidaat is de week erop terug te horen via de website van OOG. Via de site kan ook worden gestemd. De drie hoogst gewaardeerde kandidaten maken deel uit van de hoofdprogrammering van Koninginnedag in de binnenstad.

OOG wil met iComedy jong comedy-talent in de stad stimuleren. De omroep gaat daarom een nauwe samenwerking aan met diverse podia, het comedy-circuit in Groningen én de oranjevereniging in de stad (Algemene Oranjevereniging Oranje Nassau).

Kandidaten kunnen zich vanaf nu aanmelden bij de omroep: icomedy@oogtv.nl of comedy@oogtv.nl. Meer informatie en de voorwaarden zijn te vinden op de website van OOG, www.oogtv.nl. Als alle aanmeldingen binnen zijn starten de voorrondes. De exacte datum van de eerste voorronde maakt OOG Radio zeer binnenkort bekend.

1-site.JPG

Zingpro 2008
Op zaterdag 16 februari verzorgde Lars Sorensen een heuse Zingpro in Groningen! Zo wordt elke muzikale scene een succes!

Cursusaanbod

In het voorjaar start er weer een beginnerscursus!
Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Open Vuur

Benieuwd naar deze nieuwe formatie van Primo-Impro? Informeer dan naar de mogelijkheden voor spelers en trainers!

Nederlandse kampioenen Theatersport bekend!
Op de Geest Eind maart streden verschillende teams uit heel Nederland om de felbegeerde titel Nederlands Kampioen Theatersport. Na een spannende finale tussen de teams “Op de Geest” uit Nijmegen en “De Arrogantjes” uit Zuid-Holland was de eindstand onbeslist hetgeen resulteerde in twee kampioenen! Primo-Impro feliciteert beide teams met deze overwinning!

Verdiepingscursus geslaagd!
27 januari (2007) was het zover: de cursus jureren (voor rechters) is gehouden worden in het Prinsentheater (Groningen). Voor slechts € 15.- p.p. werd onder leiding van een ingehuurde expert (Marcel van der Pol; www.keridwen.nl) alles uit de doeken gedaan om de deelnemers tot een betere rechter te maken!
p1270004.JPG p1270003.JPG p1270002.JPG

Open Les!
Op 17 februari (2007) is er door Primo-Impro een open les georganiseerd. Je kon gratis en voor niks een kijkje in de keuken nemen! Ben je daarna zo enthousiast geworden, dan is de beginnerscusus die in het voorjaar van start gaat een optie! De locatie en het tijdstip worden zo snel mogelijk bekend gemaakt!
Geef je snel op bij: martijn@primo-impro.nl

Op 17 maart (2007) vindt er in Leeuwarden een Inspiratiedag voor de Friese theatersporters plaats. Ben je geinteresseerd, geef je dan op bij: rene@primo-impro.nl

De Stichting Primo-Impro is een feit! Op 25 oktober jl. zijn de statuten door het Bij de notaris!aangetreden bestuur ondertekend.

11 november jl. was er een Inspiratiedag voor theatersporters (en docenten) uit Groningen en Drenthe georganiseerd om:
-kennis te maken en onze visie uit de doeken te doen,
-om met elkaar een leuke middag te theatersporten,
-jouw ideen te horen,
-je de mogelijkheid geven je in te schrijven bij onze Stichting,
-lekker met elkaar te borrelen!

Deze dag wordt jaarlijks herhaald om:
-nieuwe trainers te verwelkomen,
-trainers te bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar,
-nieuwe inspiratie op te doen!

We gaan binnenkort met een bedrijf Impro-koken! Een initiatief van Primo-Impro en Proeflab uit Assen. Hou de site dus in gaten voor de foto’s….

Navigatie

Admin